Se löytyi -mission alueelliset pastoritapaamiset seuraavasti:

Turku 18.11. klo 10.00 Mikaelin srk
Oulu 22.11. klo 18.00 Tuiran kirkko
Helsinki 23.11. klo 17.00 Vuosaaren kirkko

Evankeliumin ilosanoma

Evankeliumin ilosanoma välitetään jokaiselle suomalaiselle syksyllä 2022 laajan mediakampanjan, henkilökohtaisten kontaktien, hyvälaatuisten tapahtumien sekä sosiaalisen auttamisen välityksellä. Mission keskiössä ovat henkilökohtaiset kertomukset hyvyyden voimasta erilaisten ihmisten elämässä.

Mission 4 osa-aluetta

Lähde muuttamaan Suomea!

Nimikilpailu

Mikä olisi hyvä nimi valtakunnalliselle missiolle? Tee oma nimi ehdotus: Nimen tulee olla: iskevä, helposti mieleenpainuva, mielenkiintoa ja toivoa herättävä, ajankohtainen, suomenkielinen, selkokieltä ”ei kaanankieltä”, evankeliumin voimaa kuvaava, se ei saa pelästyttää heitä, joille hengelliset asiat ovat vielä vieraita. Kerro nimiehdotuksesi ja sille perustelut. Palkintona nimiehdotuksen tehneiden kesken arvotaan älypuhelin.

kilpailu

Linkit

Lisää tietoa

Maakuntakierros seurakuntien vastuuhenkilöille, facebook

Materiaalia

sopimukset järjestöille, sopimukset seurakunnille, liity sähköpostilistalle saadaksesi tietoa kampanjan etenemisestä.

{

”Luulen, että vastaavanlaista kampanjaa ei kirkkohistoria tunne tällä seutukunnalla. Tutkimustuloksen mukaan suomalaisten kirkollinen olemus on jatkuvasti ohentunut. (Nuorista) miehistä enää vain 15 % ilmoittaa uskovansa Jumalaan. Me emme voi enää vain istua toimistoissamme, vaan meidän täytyy tehdä jotakin.”

Jouni Lehikoinen
kirkkoherra Mikaelin srk

"Mahdollisuus Muutokseen–missiossa minua inspiroi voimakas ja hyvin organisoitu rukoustoiminta. Eri seurakuntien vastuunkantajat nousivat yhdessä Jumalan valtakunnan asian puolesta oman paikkakuntansa parhaaksi ja vastasivat ihmisten todellisiin tarpeisiin. Missio aktivoi seurakuntia saavuttamaan ihmisiä evankeliumilla. Vaikutus mediassa oli hieno: TV, radio, lehdet internet, ja koko katukuva julistivat Jumalan muuttavasta voimasta. Suosittelen missiota kaikkiin Suomen kaupunkeihin.”

Markku Tuppurainen
pastori, Helluntaiseurakunta, Seinäjoki

”Olin mukana Pohjois-Karjalan missiossa 2016 ja Pohjan-maalla 2018. Missioissa oli parasta seurakuntien yhteistyö yhteisen tavoitteen toteutumiseksi. Mission kannalta tärkeintä oli henkilökohtaiset ihmissuhteet ja kset. Hengellisen tietouden vähentyessä yhteiskunnassa, mediakampanjoiden merkitys on kasvanut huimasti. Toiset kysyvät kannattaako tällaisen rahamäärän sijoittaminen tähän toimintaan. Vastaan, että kannattaa, sillä jos ei tätä kampanjaa olisi ollut, ei tätä rahaakaan olisi evankeliumin työhön uhrattu. On ollut ilo olla yhdessä toisten kristittyjen kanssa toteuttamassa seurakunnan ydintehtävää.”

Ari Urhonen
pastori, Vapaaseurakunta, Seinäjoki

"Suomi tarvitsee evankeliumia!"

Onni Haapala

palaute