Puhujat

Ari Talja

Ari Talja

Evankelista

Ari Talja on 47-vuotias IRR-TV:n kenttäpastori, joka on toiminut pastorina eri seurakunnissa. Ari on innokas, ulospäinsuuntautuva evankelistahenkinen lahjakas puhuja, joka kykenee kommunikoimaan eri kokoisille kohderyhmille evankeliumin ymmärrettävällä tavalla.

Yhteystiedot:
Ari Talja, IRR-TV
Puhelin: 0400934766
Sähköposti: ari.talja@irrtv.fi

Anssi Savonen

Anssi Savonen

Evankelista

44-vuotias evankelista, joka on toiminut hengellisessä työssä monipuolisesti mm. diakonina Jyväskylässä, lähetyssaarnaajana Japanissa ja tällä hetkellä Kansanlähetyksen kotimaantyön aluekoordinaattorina. Lisätietoja voi kysyä esimerkiksi Kansanlähetyksen kotimaantyön johtajalta Jukka Revolta tai Mission Europen Mika Tuoviselta.

Yhteystiedot:
Anssi Savonen, Suomen Ev.lut Kansanlähetys
Puhelin: 044 447 7822
Sähköposti: anssi.savonen@sekl.fi

Esa Nenonen

Esa Nenonen

Evankelista, Muusikko

Olen n. 50-vuotias laulaja/puhuja joka olen toiminut n.20 vuotta päätoimisena pastorina/upseerina Pelastusarmeijassa.

Yhteystiedot:
Esa Nenonen, Pelastusarmeija
Puhelin: 044 7577 916
Sähköposti: esa.nenonen@pelastusarmeija.fi

Harri Alatupa

Evankelista

Olen juuri 60 vuotta täyttänyt monen ammattitutkinnon monitaitaja. Evankelistakoulutuksen olen käynyt 90 luvulla. Toimin nykyisin piirinjohtajana(2018 lähtien) Kansanlähetyksessä. Kansanlähetyksen töihin siirryin Suomen Gideoneista, jossa toimin 10 vuotta kenttäsihteerin tehtävässä.

Yhteystiedot:
Harri Alatupa, Keski-Suomen Ev.lut Kansanlähetys
Puhelin: 044 557 9447
Sähköposti: harri.alatupa@sekl.fi

Heli Karhumäki

Heli Karhumäki

Evankelista

Heli Karhumäki on pitkän uran sanoma- ja aikakauslehtien toimittaja, joka kertoo Jumalasta ja kristillisestä uskosta tositarinoin ja omin kokemuksin, erikseen etukäteen pyydettäessä hän pitää sen Etelä-Pohjanmaan murteella. Kotiseuturakas perheenäiti, jonka tarinoissa on usein esillä myös esipolvien usko ja kirkon historialliset näkökulmat.

Yhteystiedot:
Heli Karhumäki, Kansan Raamattuseura
Puhelin: 040 172 3606
Sähköposti: heli.karhumaki@sana.fi

Kalle Virta

Kalle Virta

pastori ja muusikko

Olen 44-vuotias pastori ja muusikko (klassinen laulaja, säestän itseäni pianolla). Olen toiminut niin nuorten kuin aiuisten parissa. Vierailen viikottain seurakunnissa kautta Suomen. Yhdistän mielelläni musiikkia ja hengellisen puheen.

Yhteystiedot:
Kalle Virta, Kansan Raamattuseura
Puhelin: 0400 793 065
Sähköposti: kalle.virta@sana.fi

Kari Korhonen

Kari Korhonen

Pastori

52- vuotias pastori, jonka syvin armoitus on evankelista. Vierailen myös kouluissa, vanhempainilloissa ja eri ammatilliset ryhmät, joissa käyn pitämässä huumevalistusta ja koulutuksia.
Nimellä löytyy YouTubesta kokouksia ym ohjelmia

Yhteystiedot:
Kari Korhonen
Puhelin: 0400 768 658
Sähköposti: karikk@japo.fi

Kristiina Nordman

Kristiina Nordman

Kouluttaja, teologi

Innostava ja elämänläheinen kouluttaja ja puhuja. Osaa ottaa huomioon eri-ikäiset kuulijat, myös lapset. Pitkä kokemus lähetystyöstä.

Yhteystiedot:
Kristiina Nordman, Kansan Raamattuseura
Puhelin: 0400 792 622
Sähköposti: kristiina.nordman@sana.fi

Kristiina Tanhua- Laiho

Kristiina Tanhua- Laiho

Evankelista

Kansan Raamattuseuran kouluttaja, muusikko ja ylistyksen johtaja, joka on toiminut tässä palvelutehtävässä vuodesta 2000 lähtien. Opettaa seurakunnissa rukouksesta, ylistyksestä ja kristityn identiteetistä Raamatun Sanan kautta ja haluaa varustaa seurakuntalaisia löytämään oman paikkansa seurakunnassa. Sydämellä on näky avata ihmisten sydämiä Jumalan rakkaudelle Raamattulaulujen kautta.

Yhteystiedot:
Kristiina Tanhua- Laiho, Kansan Raamattuseura
Puhelin:0400 729 791
Sähköposti: kristiina.tanhua-laiho@sana.fi

Markku Tenhunen

Markku Tenhunen

Evankelista

68 vuotias pastori, TV -ja radiotoimittaja, evankelista. Tenhunen on tullut tunnetuksi seurakunnanjohtajana Ruotsissa ja Suomessa helluntailiikkeen suuremmissa seurakunnissa. Nykyisin Tenhunen kuuluu Suomen Vapaakirkkoon.

Markku Tenhunen toimittaa tällä hetkellä Radio Deille IRR-TV:N viikoittaista Itäraportti – ohjelmaa. Markku Tenhunen on palvellut kristillistä mediaa Suomessa ja Ruotsissa toimittajana sekä kouluttajan vuodesta 1979.

Tenhunen on palvellut lähes 20 vuotta IRR-TV:n viestintäjohtajana ja varainhankinnassa, että muissa tehtävissä. Markku Tenhunen tunnetaan yli kirkkokuntarajojen, Tenhunen toimii IRR-TV:n johtoryhmän puheenjohtajana ja on palvellut organisaatiota useita vuosia hallituksen jäsenenä ja varapuheenjohtajana.

Tenhunen tunnetaan myös innoittavana puhujana. 1999 Markku Tenhunen toimi saksalaisen tunnetun evankelista Reinhard Bonken Suomen Miinuksesta Plussaksi kampanjan puheenjohtajana. Kampanja oli yhteiskristillinen ja jokaiseen Suomen 2,3 miljoonaan kotitalouteen jaettiin evankelioiva kirja.

Markku on jakanut evankeliumia suurille joukoille ja pienemmille kokoontumisille esittäen evankeliumin ja kutsun lähteä Jeesuksen seuraajaksi selkeästi. Tenhunen on toimittanut AlfaTV:lle Alfastudio nimistä ohjelmaa usean vuoden ajan, sekä Sielunrauha taideohjelmaa, joka edelleen on nähtävissä kanavalla, sekä TENHUNEN -sarjaa useita kymmeniä jaksoja.

Yhteystiedot:
Markku Tenhunen, IRR-TV / Kotiseurakunta Järvenpään Arkki -Vapaaseurakunta
Puhelin: 040 4809 797
Sähköposti: markku@irrtv.fi

Mia ja Harri Joki

Mia ja Harri Joki

evankelistat / muusikko

Harri ja Mia Joki tekevät erikoisohjelmien lisäksi ’Vain yksi tie’ -ohjelmasarjaa TV7:lle ja ’Yksi tie’ -sarjaa Radio Patmokselle. Kuusilapsisen perheen vanhempien sydämet palavat evankeliumille. Pariskunta on keikkaillut nyt 25 vuotta. Keikoilla Harri juontaa ja puhuu ja Mia todistaa ja laulaa yhteislauluja sekä esittäviä omia kappaleitaan, joista on julkaistu nyt yhdeksän albumia. Keikoilla Mian kappaleista nähdään myös näyttävät taustavideot. Mia ja Harri haluavat tarjota kuulijoille mahdollisuuden turvautua Kristukseen tänä levottomana aikana.

Musiikkivideoita: https://www.youtube.com/c/hitsoundrec/videos

Yhteystiedot:
Mia ja Harri Joki, Akaan ev.lut.seurakunta
Puhelin: 040 5760 442
Sähköposti: info@vainyksitie.net

 
Mika Tuovinen

Mika Tuovinen

Pastori-evankelista

Olen 55-vuotias evankelistan kutsumuksessa elävä luterilaisen kirkon pastori. Asun Kanta-Hämeessä. Arkityönä johdan Mission Europe -järjestöä. Olen toiminut 15 vuotta lähetystyössä Virossa ja Saksassa. Kierrän seurakunnissa opettamassa Raamattua, kouluttamassa ja kertomassa evankeliumin ihmeellisyyksistä. Toimin mielelläni kristittyjen yhteisissä tapahtumissa, ja vierailen myös muissa kuin luterilaisissa seurakunnissa. Minua voi kutsua myös pienempiin kotiseuroihin. Opetan säännöllisesti TV7:n Voimaa Sanasta -ohjelmassa. Toimin mediamission missiotoimikunnan puheenjohtajana.

Yhteystiedot:
Mika Tuovinen, Mission Europe
Puhelin: 044 5505 899
Sähköposti: mika.tuovinen@mission-europe.org

Mikko Matikainen

Mikko Matikainen

Evankelista

53 vuotias pastori, radiotoimittaja ja evankelista. Toimittaa Radio Deissä viikoittaista Uskon askeleita ohjelmasarjaa ja noin kerran kuukaudessa Rukous Suomen puolesta ohjelmaa. Osaa puhua suurille joukoille ja pienemmille ryhmille esittäen evankeliumin ja kutsun lähteä Jeesuksen seuraajaksi selkeästi. Mikko kiertää eri puolilla Suomea kouluttajana ja julistajana. Tunnettu yli kirkkokuntarajojen. On mediamissiotoimikunnan toinen varapuheenjohtajista.

Yhteystiedot:
Mikko Matikainen, Kansan Raamattuseura
Puhelin: 0400 719 597
Sähköposti: mikko.matikainen@sana.fi

Onni Haapala

Onni Haapala

Evankelista

Onni on 49-vuotias kokenut ja innoittava puhuja, joka kykenee tuoreella tavalla viestimään evankeliumin ydinsanoman ja kutsumaan ihmisiä Jeesuksen luokse. Seurakuntapastorina ja missiokoordinaattorina toimiminen ovat antaneet hänelle hyvät valmiudet puhutella eri kirkkokuntien lisäksi laajasti suomalaisia. Suosittelemme häntä erilaisiin tilaisuuksiin puhujaksi.

Yhteystiedot:
Onni Haapala, Aikamedia
Puhelin:040 5018 780
Sähköposti: onni.haapala@aikamedia.fi

Timo Suutari

Timo Suutari

Pastori-Muusikko

52 vuotias, pastori/evankelista. Koen kutsumuksekseni evankeliumin sanoittaminen yksinkertaisella ja ymmärrettävällä tavalla. Olen ollut paljon myös Venäjä/Ukraina/Israel akselilla. Nuoret myös suuresti sydämellä. Olen ollut ev lut. pappi 20 vuoden ajan, sitä ennen OM-liikkeessä

Yhteystiedot:
Timo Suutari, Pohjois-Pohjanmaan Kansanlähetys / Kuhmon ev. lut.
Puhelin: 044 7384 301
Sähköposti: timo.suutari@sekl.fi

Timo Tuikkanen

Timo Tuikkanen

Evankelista

56-vuotias musiikkievankelista yhdessä vaimonsa Kaisan kanssa. Diakoni, muusikko, viimeisin julkaisu 2017 CD Iloa ja ikävää Päivä Oy ja Tuikkasten omista lauluista nuottikirja Tahtoisin kuulla 2018 Päivä Oy. Timo kiertää ympäri Suomea seurakunnissa vaimonsa kanssa evankeliumin asialla, koordinoi KRS:n vankilatyötä ja vierailee säännöllisesti vankiloissa. Tuikkaset ovat keikoilla sekä sanan että musiikin merkeissä, esim. evankelioimistapahtumat, Sanan ja rukouksen illat, majataloillat, toritapahtumat jne. Tuikkaset tekevät omaa tv-ohjelmaa TV7:lle ’Tuiki taivaallista’ jo kolmatta vuotta omassa studiossaan.

Yhteystiedot:
Timo Tuikkanen
Kansan Raamattuseura
Puhelin: 040823148
Sähköposti: timo.tuikkanen@sana.fi

Timo ja Kaisa Tuikkanen

Timo ja Kaisa Tuikkanen

Evankelista

57-vuotias musiikkievankelista yhdessä puolisonsa Timon kanssa. Pappi, laulaja ja lauluntekijä, sydän palaa evankeliumille, Tuikkaset käyvät ympäri Suomea seurakunnissa keikoilla, esim. evankelioimistapahtumat, Sanan ja rukouksen illat, majataloillat, toritapahtumat, vankilat jne. He ovat esiintyneet myös useina vuosina valtakunnallisilla kesäjuhlilla, ja tekevät omaa tv-ohjelmaa ’Tuiki taivaallista’ TV7:lle.

Yhteystiedot:
Kaisa Tuikkanen, Kansan Raamattuseura
Puhelin: 040 8266 773
Sähköposti: kaisa.tuikkanen@sana.fi

Toni Taiveaho

Toni Taiveaho

Evankelista, pastori

52 vuotias pastori Salon Raamattu Puhuu seurakunnasta. Kertoo mielellään uskoontulostaan. Uskoo, että Jeesukseen uskovat eri seurakunnissa eri puolilla maailmaa ovat Kristuksen ruumista, jonka pää on Jeesus. Pyhä Henki ei pysähdy erottaviin betoniseiniin. Yhteys Kristuksessa on totta ja se toteutuu mm niin, että voimme suositella kohtaamillemme ihmisille eri seurakuntia.

Yhteystiedot:
Toni Taiveaho
Puhelin: 044 2454 044
Sähköposti: toni.taiveaho@armossa.fi

Tuula "Haxu" Hakkarainen

Tuula "Haxu" Hakkarainen

Julistava-muusikko

61-vuotias julistaja-muusikko joka kertoo myös mielellään omasta uskoontulostaan, sekä värikkäästä elämäntarinastaan. Toimii Kansan Raamattuseuran työ-yhteydessä ja tekee paljon vankilatyötä, sekä vierailee senioritapahtumissa. Haxu vetää mielellään vapaamuotoisia yhteislaulutilaisuuksia ja on eritoten perehtynyt Viisikielisen laulukirjan laulujen taustoihin, joista tarinoi mielellään. Myös erilaiset nokipannukahvi-tilaisuudet sekä nuotio illat ovat Haxun ominta osaamisaluetta. Lisätietoa christmusic.fi

Yhteystiedot:
Tuula ”Haxu” Hakkarainen, Kansan Raamattuseura
Puhelin: 0400 202 164
Sähköposti: tuula.hakkarainen@sana.fi

Veijo Vaalanti

Evankelista

47-vuotias evankelista pastori joka kertoo mielellään myös omasta uskoontulostaan. On tehnyt työtä lasten ja nuorten parissa. Hän on ns. maallikkojulistaja, joka vierailee aktiivisesti myös lähialueen seurakunnissa, kuten pirkanmaalla. Lisätietoa: raamattupuhuutampere.fi

Yhteystiedot:
Veijo Vaalanti, Armon viesti ry
Puhelin: 050 5911 700
Sähköposti: veijo.vaalanti@armossa.fi

Musiikki

Anna Pöyhönen

Anna Pöyhönen

Muusikko

Suomen Raamattuopiston musiikkisihteeri. Kanttori, laulunopettaja, laulaja, kuoronjohtaja, bändisoittaja (kosketinsoittimet, puhaltimet), huilisti.

Yhteystiedot:
Anna Pöyhönen, Suomen Raamattuopisto
Puhelin: 050 5253 195
Sähköposti: anna.poyhonen@sro.fi

Ari Pekka (Ape) Nieminen

Ari Pekka (Ape) Nieminen

Muusikko

57 vuotias muusikko, kitaristi, jolla on lähes kaksi sataa hengellistä laulua.
Tehnyt paljon Rukous Suomen puolesta – konsertteja. mm. Kyösti Kallion rukous laulettuna
herkkiä sielunhoidollisia lauluja Lisää youtube kanavalla

Yhteystiedot:
Ari Pekka (Ape) Nieminen
Kesseli ry – Pudasjärvi (ev. lut.)
Puhelin: 050-5338779
Sähköposti: ari-pekka.nieminen@gmail.com

Heikon Ihmisen

Heikon Ihmisen

Lauluryhmä

Ryhmä, 1-2 kitaristia, n. 8 laulajaa. Laulaa mielellään Viisikielisen, Sinisen laulukirjan tai Konsta Jylhän
tai Mika Piiparisen tms. lauluja. myös Suomalaista messua. Lisätietoa youtubesta

Yhteystiedot:
Heikon Ihmisen Lauluryhmä
Kuhmon ev. lut. seurakunta
Puhelin: 0400186919
Sähköposti: jaakko.antola@evl.fi

Laulun Aika

Laulun Aika

Lauluryhmä

Vahvistettu Laulun Aika-lauluryhmä. Normi hellarikuoro, hyvä.

Yhteystiedot:
Laulun Aika
Haukiputaan helluntaiseurakunta
Puhelin: 0445577755
Sähköposti: nallewaari@gmail.com

Mira Kunnasluoto

Mira Kunnasluoto

Laulaja

Vuoden 2000 tangokuningatar. Mira jätti tanssilavat ja siirtyi laulamaan gospelmusiikkia vuonna 2012. Mira on myös matkaopas, hortaohjaaja ja puutarhuri. Miran elämästä on tällä hetkellä tekeillä omaelämänkertakirja.

Yhteystiedot:
Mira Kunnasluoto
Puhelin: 050 3414 172
Sähköposti: mira.kunnasluoto@hotmail.com

Roberto Brandao

Roberto Brandao

Muusikko

Yhden vaimon mies ja kolmen lapsen isä, joka on laulajana tullut tunnetuksi The Voice of Finland -ohjelmasta vuonna 2018 ja All Stars -kaudella 2021. Roberto toimii pastorina kansainvälisessä seurakunnassa Vantaalla ja on vuodesta 2018 keikkaillut eri puolilla Suomea. Mukana mahdollisesti myös 15-vuotias esikoistytär Sara ja pianistina vaimo Annamari.

Yhteystiedot:
Roberto Brandao
Harvest Church Finland
Puhelin: 0445152558
Sähköposti: harvestfinland@hotmail.com

Samu Saarinen

Samu Saarinen

Muusikko-evankelista, lauluntekijä

45-vuotias  Samu on toiminut vuodesta 2011 päätoimisena muusikko-evankelistana kiertäen Suomea erilaisissa tilaisuuksissa. Samulla on vahva evankeliumin sanoma sekä lauluissaan, että puheissaan.
Oman elämän esimerkeillä hän pääsee helposti yhteyteen kuulijoiden kanssa, ja yhdessä laulujen elämänläheisten sanoitusten kanssa kokonaisuus on erittäin koskettava ja sielunhoidollinen.
 
Samu voi vastata koko tilaisuudesta, tai hänet voi pyytää puhujan seuraksi / osaksi isompaa tilaisuutta
 
Samun löytää seuraavilta alustoilta: spotify, youtube, facebook, instgra
 
Yhteystiedot
Samu Saarinen
044 2510 955

 

Sinikka ja Jorma Hännikkälä

Sinikka ja Jorma Hännikkälä

Musiikkiryhmä

Sinikka ja Jorma Hännikkälä esittävät monipuolista ja korkeatasoista hengellistä laulua ja musiikkia. Heidän nuoret aikuiset lapsensa mukaan lukien mahdollisuuksia on klassiset kriteerit täyttävän laulun lisäksi myös pianoon, saksofoniin, viuluun ja selloon. Sinikka ja Jorma Hännikkälä laulavat myös esim. duettoja.

Yhteystiedot:
Sinikka ja Jorma Hännikkälä, Porin Teljän seurakunta
Puhelin: 0400 309 450
Sähköposti: sinikka.hannikkala@evl.fi

Tanja Ilona

Tanja Ilona

Muusikko

Tanja Ilona on lauluntekijä, joka rakastaa kohdata ihmisiä musiikin kautta. Hänet voi tilata pitämään konsertin puheenvuoroineen tai sitten osaksi jotakin tilaisuutta. Hän voi esiintyä trubana, duona tai bändin kanssa. Tanja Ilona rakastaa Jeesusta ja on taitava kommunikoimaan myös evankeliumin. Tanja Ilonan löytää Spotifysta, You Tubesta, Facebookista ja Instagramista helposti nimellä Tanja Ilona

Yhteystiedot:
Tanja Ilona
Station-seurakunta
Puhelin: 044 331 3862
Sähköposti: laulu.ilona@gmail.com

Tiina Mattila

Tiina Mattila

Muusikko

Tiina Mattila on 56-vuotias pianisti ja laulaja, joka kertoo mielellään musiikin keinoin Jeesuksesta. Hän on tehnyt sitä Jyväskylässä Kuokkalan asuma-alueella kadulla sekä maahanmuuttajille suunnatussa kahvilassa. Lisäksi hän on toteuttanut yhteistyössä Satamaseurakunnan pastorin ja muutamien muiden seurakuntalaisten kanssa ”Syntisen hyvää” YouTube-kanavan, jossa kerrotaan evankeliumi julistuksen ja musiikin keinoin. Hänellä itsellään on oma YouTube-kanava Tiina Mattila and Her Music, jossa on myös hengellisiä lauluja.

Yhteystiedot:
Tiina Mattila
Satamaseurakunta, Jyväskylä
Puhelin:0405355881
Sähköposti: tiina@musiikkituotantokeys.fi

UNIIKKI

UNIIKKI

Musiikkiryhmä

UNIIKKI on 8-10 hlön musiikkiryhmä. Soittimet: kitara, basso, rummut, piano, poikkihuilu, klarinetti. Laulu: 4-6 laulajaa. UNIIKKI on yhteiskristillinen kokoonpano ja on palvellut yhdessä jo vuosien ajan. Ohjelmistossa on uutta ja vanhaa hengellistä tuotantoa ja lisäksi ryhmän muusikoiden omia lauluja. Ryhmä on valmis palvelemaan Lapualla, maakunnassa ja kauempanakin aikataulujen sopiessa. Jäsenistö on pitkälti seurakunnan vastuuhenkilöitä ja seurakunta-aktiiveja. (30-52 vuotiaita) Ryhmän jokaisella jäsenellä on valmius kertoa napakasti oma uskoontulokokemuksensa.

Yhteystiedot:
UNIIKKI
Lapuan vapaa- ja helluntaiseurakunta
Puhelin: 0442302785
Sähköposti: tom.bollstrom@svk.fi

Kristalli

Kristalli

ohjelma toimisto

Ohjelmatoimisto kristallin kautta, pystyt tilaamaan Suomen tunnetuimmat gospel-artistit. Listalla on mm. EXIT, Eve & Ossi, Jippu, Pekka Simojoki sekä monia muita artisteja. Katso Lisää osoitteesta ohjelmatoimistokristalli.fi/artistit/

Keikkamyynti:
Johanna Vauto
johanna@ohjelmatoimistokristalli.fi
+358 45 114 6919

Lapsityö

Jippii

Jippii

Lasten kuoro

Se löytyi -mission ohjelmatyöryhmä suosittelee seurakuntia järjestämään tapahtumaviikonloppuna yhden tilaisuuden lapsille ja perheille. Jippiimissio ja  Fidakids ovat valmistaneet materiaalin, jonka avulla pienetkin seurakunnat voivat järjestää perhetapahtuman. Jippiimissio on myös koonnut konsertti-ohjelmiston, jotta eri seurakuntien lapset voivat harjoitella oman ohjaajan johdolla ja tulla mukaan laulamaan isoon Jippii-kuoroon tai järjestää oman konsertin paikkakunnallaan.

Tässä tiedote näistä sekä linkit materiaaleihin.

 

 

Kids´Praise

Lasten tanssiryhmä

Olemme Uudellamaalla (Nurmijärvellä) toimiva King’s Kids -ryhmä. Tanssimme koreografioita kristillisiin lauluihin. Meillä on noin 7 laulun ”setti”, jonka voimme esittää tai olla tanssimassa vain muutaman laulun verran. King’s Kidsien mottona on ”Tunne Jumala ja tee hänet tunnetuksi”. Ryhmässämme on noin 6 nuorta, iältään 11-16 vuotta.

 

Kids´Praise, Nurmijärven Nuorten Kristillinen Yhdistys (NKY)
Krista Länsikunnas
Puhelin: 040 5207 525
sähköposti: krista.lansikunnas@iki.fi

Muskaritädit

Muskaritädit

Muskaritädit

Tanja ja Nina ovat vetäneet kristillistä muskaria useita vuosia Järvenpäässä sekä Jokelassa. Lisäksi he käyvät pitämässä muskarihetkiä erilaisissa tapahtumissa. He löytyvät Youtubesta nimellä: Muskaritädit Tanja ja Nina

Yhteystiedot:
Muskaritädit Tanja ja Nina
Station-seurakunta
Puhelin: 044 331 3862
Sähköposti: laulu.ilona@gmail.com

Nukketeatteri Sananjalka

Nukketeatteri Sananjalka

Nukketeatteri

Nukketeatteri Sananjalka on kiertävä kristillinen nukketeatteri, joka on kiertänyt jo yli 17 vuotta ympäri Suomen. Nukketeatterin taustajärjestönä toimii Kansan Raamattuseura. Nukkenäytelmät on suunnattu erityisesti päiväkoti- ja kouluikäisille, mutta niiden sanoma koskettaa yhtä lailla aikuisiakin. Esityksiä on nähty esimerkiksi seurakuntien 4,- 5- ja 10-vuotissyntymäpäivillä, erilaisissa perhetapahtumissa sekä päiväkoti- ja kouluvierailuilla.
Sananjalka lähtee tien päälle useimmiten seurakunnan työntekijän kutsumana. Seurakunta järjestää oman tapahtuman tai järjestää paikallisen koululaitoksen tai opettajien kanssa vierailun koululle.  Yhdessä suunnitellaan esitysten aikataulutus, jotta esityksen rakennukselle ja purkamiselle sekä mahdollisiin siirtymiin on tarpeellinen aika käytettävissä.

Minna Sairo
Nukketeatteri Sananjalka
Kansan Raamattuseura
050-5220931
minna.sairo@sana.fi

Touhutaavi – Härveleitä Hauskanpitoon!

Touhutaavi – Härveleitä Hauskanpitoon!

Laitevuokraus

Meiltä voit vuokrata erilaisia välineitä hauskanpitoon ja vetonaulaksi lasten tapahtumiin, leireille tai ihan vaan huvin vuoksi!
Osa laitteista on suunnattu kouluikäisille lapsille, osa puolestaan soveltuu kaikenikäisille. Laitteet sopivat niin ulko- kuin sisätiloihinkin.
Voimme vuokrata laitteita yksittäin tai edulliseen pakettihintaan isompana kokonaisuutena, josta saa rakennettua tapahtumaan perheitä houkuttelevan puuha-alueen. Lisätietoa touhutaavi.fi

Meiltä löydät:

  • Erilaisia pomppulinnoja: Juoksubenji, Gladiaattori, Tarraseinä
  • Puhallettava jättiliukumäki
  • Lasten sumopuvut
  • Jättinyrkkeilyhanskat
  • Hattarakone

Yhteystiedot:
Touhutaavi
Puhelin:045 8046 399
Sähköposti: julle@touhutaavi.fi

Rukouspalvelu

 Healing Rooms

Healing Rooms

Rukouspalvelu

Mikä on Healing Rooms? 

Healing Rooms on seurakuntien yhteinen rukouspalvelumuoto, joka avasi ensimmäisen rukousklinikkansa Suomessa, Espoossa lokakuussa 2006. Tällä hetkellä Healing Rooms -rukousklinikoita on eri puolilla Suomea, yhteensä 28. Healing Roomsiin voi kuka tahansa tulla rukoiltavaksi, kaikki ovat tervetulleita. Rukousklinikoilla seurakuntien valtuuttamat, koulutetut esirukoilijat rukoilevat yhdessä parantumista ja apua klinikoille tulevien henkilöiden puolesta. Toiminnan 15-vuoden historian aikana olemme saaneet mahdollisuuden rukoilla kymmenien tuhansien suomalaisten puolesta rukousklinikoilla, tapahtumissa, messuilla, rock-festivaaleilla jne. Toimintaa on kansainvälisesti noin 70 maassa. Nettisivut:  healingrooms.fi

Healing Rooms mukana ”Se löytyi” – mediamissiossa

”Se löytyi” -mediamissiossa olemme resurssipankki eli voimme olla mukana rukouspalvelijoina paikallisissa missiotilaisuuksissa, voimme yhteistyössä paikalllisten seurakuntien kanssa olla mukana toteuttamassa missio-tapahtumia ja -tempauksia evankeliumin asialla. Rukoilemme mediamission onnistumisen puolesta.  Käytössämme on myös matkailuauto ja sen avulla voimme kiertää paikkakunnalta toiselle ja eri kaupungin osissa kohtaamassa ihmisiä, tarjoamassa rukouspalvelua ja kutsumassa heitä mukaan missio-tilaisuuksiin.  Missiomatkat pyritään toteuttamaan yhteistyössä paikallisten seurakuntien ja kristillisten järjestöjen kanssa. Missiomatkojen polttoainekulut katetaan paikallisten tapahtumajärjestäjien ja yhteistyökumppanien kolehtien/lahjoitusten avulla.  Mobiilirukousklinikka, matkailuauto on hyvä varata hyvissä ajoin, että voimme suunnitella auton aikataulua syksyn aikana.

HR-mobiilityön nettisivut:  healingrooms.fi/mobiilityo-evankeliumin-asialla

Ota yhteyttä info@healingrooms.fi ja kutsu meitä rohkeasti mukaan paikallistapahtumiin. Tehdään onnistunut missio-tapahtuma yhdessä evankeliumin asialla.